top of page

Over Alsalaamfoundation 

Toewijding en dienstbaarheid

Sinds onze lancering in 2021, zijn wij elke dag druk bezig met onszelf in te zetten voor de mensen in arme landen. Het begint allemaal in ons eigen mooie land: Nederland. Regelmatig gaan wij langs bij crisisopvangen om de vluchtelingen daar te helpen. Door ons eigen verleden weten wij wat deze mensen moesten doorstaan. Daarom komen wij in actie en dat kunnen wij niet alleen. Wij hebben de hulp van iedereen hard nodig om mensen in arme landen te kunnen helpen. Voor altijd vrede...

Logo snacksfactory comprieerd(1800 x 1200 px) (Logo) (40 x 40 px) (1080 x 1080 px).png

Missie

Waar we in geloven

Alsalaam Foundation is toegewijd aan het ondersteunen van de groei en ontwikkeling van individuen en gemeenschappen, zodat we samen een betere toekomst kunnen bouwen. We geloven dat door samen te werken en te delen, we krachtiger en beter voorbereid zijn om de uitdagingen en problemen van de wereld aan te gaan. We willen een positieve bijdrage leveren aan onze gemeenschappen door middel van bijdrages te leveren aan vluchtelingen in Nederland en het buitenland

Visie

Waar we in geloven

Onze visie is om een wereld te creëren waarin mensen respectvol en waardig met elkaar omgaan, ongeacht hun verschillen. We willen een gemeenschap creëren die is gebaseerd op liefde en mededogen, waar mensen zich veilig en geaccepteerd voelen.

Logo snacksfactory comprieerd(1800 x 1200 px) (Logo) (40 x 40 px) (1080 x 1080 px) (1).png

Donateur worden

Doe jij ook mee?

Als je donateur wordt bij de Alsalaam Foundation, steun je onze missie om een wereld te creëren waarin iedereen in vrede en harmonie kan leven, ongeacht religie, ras of achtergrond. Met jouw bijdrage kunnen wij onze werkzaamheden voortzetten en uitbreiden, waardoor we nog meer mensen kunnen helpen. Als donateur maak je deel uit van een gemeenschap van mensen die net als jij geloven in vrede en verdraagzaamheid. Je ontvangt ook regelmatig updates over onze activiteiten en de impact die jouw bijdrage heeft gehad. 

Er zijn verschillende manieren om donateur te worden bij de Alsalaam Foundation. Je kunt een eenmalige donatie doen, maar je kunt ook kiezen voor een periodieke bijdrage. Dit kan bijvoorbeeld maandelijks of jaarlijks zijn. Als donateur kun je ook actief bijdragen aan onze werkzaamheden door bijvoorbeeld vrijwilligerswerk te doen of door ons te helpen bij het organiseren van evenementen.

 

Door donateur te worden bij de Alsalaam Foundation draag je bij aan een wereld waarin iedereen in vrede kan leven. Doe jij ook mee?

bottom of page